Отидете към основна версия

68 691 40

Влюбената домакиня от "Фермата" призна нещо страшно за мъжа си

  • фермата-
  • красимира-
  • домакиня-
  • мъж-
  • изневери-
  • признание

Красавицата, която хлътна до уши по младия бизнесмен Митко Калайджиев, разтърси всички с думите си

След края на риалитито "Фермата" една от участничките ще загуби всичко. Домакинята Красимира ще се раздели завинаги с бащата на сина си, със семейството си и с финансовия си комфорт.

Добре гледаната красавица от "Фермата" разкри, че търпи системни унижения от мъжа си, но досега си е затваряла очите в името на семейството и детето.

Домакинята Красимира, която се влюби в младия бизнесмен Митко Калайджиев по време на шоуто, от години понасяла изневерите на половинката си, без да каже и дума. Това призна самата тя по време на шоуто.

Единствено страхът от скандал я е спирал да се разрови и да извади кирливите му ризи.

Веднъж красавицата се събудила призори и установила, че бащата на сина ѝ го няма вкъщи.

Притеснена, решила да му звънне. Но от другата страна на телефона се чул не неговият глас, а непознат женски глас: "Кого търсите?", попитала непознатата.

"Търся приятеля си", казала Красимира, а отсреща, жената попитала: "Кой ти е приятел?"

"Собственикът на този номер ми е приятел", казала Красимира, но непознатата отново я контрирала с въпрос: "Какъв приятел ти е?"

Домакинята отговорила, че той ѝ е интимен приятел, а гласът в слушалката отсякъл: "Ами сега не може да говори."

Когато мъжът на Красимира се прибрал вкъщи, тя се поинтересувала какво се е случило през нощта. Вместо обяснение, получила лаконичен отговор: "Не знам, ровиха ми в телефона". В други случаи обяснявал, че му звъни или братовчедка, или съученичка. В един момент Краси спряла да се интересува от непознатите, с които мъжът ѝ общува, за да не предизвика грозна разправия.

Съфермерката на Красимира Маргарита също отвори болезнената тема за изневерите в собствения си живот. Детската учителка разказа как е гледала сама детето и изцяло отменяла мъжа си в домакинството, докато той работел като управител на заведение.

В един момент открила в телефона му съобщения от жени, които не познава. "Ани, Краси, Жени... направо превъртях", признава Красимира.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 65 гласа.

Свързани новини