Отидете към основна версия

10 363 19

Участничка във "Фермата" призна за изнасилване

  • фермата-
  • изнасилване-
  • признание-
  • маргарита

Неописуем ужас се видя върху лицата на участниците, докато слушаха за случилото се

Непоносима мъка разкъсва една от участничките в риалитито "Фермата", а от разказа ѝ всички ги побиха тръпки, пише show.blitz.bg.

Едно признание за изнасилване накара всички в най-известното стопанство у нас да изпитат неописуем ужас от чутото, а подробностите се оказаха още по-разтърсващи…

Детската учителка Маргарита разкри тайна, която таи в себе си и която не ѝ дава покой.

Когато била само на 19, тя преживяла жестоко изнасилване. Травмата от сексуалното посегателство я преследват и днес, въпреки че вече има семейство и две деца.

Маргарита спести името на насилника. От думите ѝ стана ясно, че вероятно е познавала мъжа и може би е имала чувства към него, а той е злоупотребил с доверието ѝ.

„След като това се случи избрах да замълча, защото се чувствах омърсена. Не можех да се прибера вкъщи и да кажа на баща ми какво е станало с мен.

Плачеш, ревеш, миеш се хиляди пъти, редуваш студен и топъл душ, и... продължаваш. Просто нямаш избор“, призна тя, а по лицето ѝ се търкулнаха сълзи.

Изнасилването я оставило с дълбоки психически рани, но поне не довело до бременност. "Слава Богу, не ми се наложи да правя аборт. Но преживяното ме накара да порасна по-бързо", допълни разстроена тя.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.

Свързани новини