Отидете към основна версия

12 312 16

Голяма гавра с топ певици на концерта на "Планета"

  • пайнер-
  • планета-
  • концерт-
  • чалга-
  • поп фолк-
  • подигравки-
  • гавра

Най-големите имена на "Пайнер" не присъстваха на ежегодния концерт този път

Отсъствието на най-големите имена на "Пайнер" на концерта на телевизия "Планета" в Пловдив не се отрази на посещаемостта. Хиляди хора дойдоха да видят своите любимци, но всеобщото мнение накрая беше, че концертът е бил изключително скучен.

На сцената на зала "Колодрума" водещият Иван Динев - Устата се подигра ужасно с изпълнителките, бойкотирали концерта. Той назова имената на Галена, Преслава, Емилия и Джена, включени му в сценария и даде ясно да се разбере, че отсъствието им не е посрещнато добре от боса на димитровградската фирма инж. Митко Димитров.

"Галена, Преслава, Емилия и Джена са пели на концертите, когато са били млади", опита се да се пошегува Устата. С това изречение той изпрати в "пенсия" най-актуалните имена от поп фолк жанра.

И четирите звезди си намериха различни оправдания да не пеят на общия концерт, но истината е, че просто нямали желание. Show.blitz.bg пише, че и други искали да бойкотират концерта, но нямали тази власт като на по-оборотните си колежки, за да се опълчат на шефа си.

Изпълнителите не били доволни, че се дава светлина на съвсем нови попълнения във фирмата, които все още нямат фенска маса. На сцената в залата в Пловдив дебютираха доста изпълнители, сред които Ивета Костова, Малката, Лидия, Десита, Диона, Радко Петков, Данна и т.н. За сметка на това нямаше имена като Ани Хоанг, Соня Немска, Тони Дачева, Малина и т.н.

Безспорно най-аплодирани на сцената се оказаха Денис Теофиков, Цветелина Янева, Емануела и Джулия.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 20 гласа.

Свързани новини