Отидете към основна версия

2 941 19

100 кила показа любимата си на представянето на книгата си

  • 100 кила-
  • явор янакиев-
  • любима-
  • гадже-
  • книга

Тя упорито не афишира присъствието си до него

Rапърът 100 Кила e влюбен до уши. Музикантът представи дамата на живота си на премиерата на новата си книга „Свободен”, съобщава HotArena.

Артистът най-накрая представи дамата, в която е влюбен, но която криеше от всички от много време. Мистериозната красавица се постара да стои по-далеч от камерите, но сходните облекла и фактът, че не можеха да стоят далеч един от друг бързо ги разкриха.

Бързо стана ясно, че Килата е подарил сърцето си на мистериозна красавица, която упорито не афишира присъствието си до него в социалните мрежи. И докато феновете поздравяваха Явор Янакиев, както е истинското име на хитмейкъра, приятелката му се радваше на успеха му отстрани в компанията на приятели и семейство.

Освен, че наскоро се дипломира, Килата направи и няколко хита, като успя и да издаде биографичната си книга - „Свободен”.

Той поздрави поименно абсолютно всички гости на събитието, показвайки, че държи на детайлите.

„В живота съм малко по-голям калпазанин, отколкото на сцената. Позволявам си да правя неща, с които не се гордея”, споделя още музикантът.

А на въпрос чувства ли се свободен, Янакиев е категоричен:

„Определено ДА! Цял живот съм абсолютно свободен под всякаква форма - в началото свободен, без родителски контрол, после като рапър, свободен като изпълнител, който може да прави каквото си иска”, завършва признанието си Килата.

„Книгата е биографична, но имайки предвид от Аспарухово до Рик Рос колко път съм минал, тя граничи и с фантастиката. Така че не се учудвайте, ако някои неща ви звучат нереални”, каза още Килата.

Освен любимата му, на важното събитие присъстваха още Ди Джей Фед, който е един от най-близките му приятели от години. Маги Джанаварова също уважи дуетната си половинка, макар и с малко закъснение.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.

Свързани новини