Отидете към основна версия

36 297 56

Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си

  • бояна шарлопова-
  • мултимилионер-
  • стефан шарлопов-
  • нов мъж-
  • вдовица

За разлика от повечето весели вдовици Бояна наистина бе съсипана след смъртта на съпруга си

Ослепителната съпруга на отишлия си внезапно преди година и половина мултимилионер Стефан Шарлопов – Бояна, постепенно е стъпила на краката си след трагедията и отново търси любовта.

Блондинката все още не е готова за сериозна връзка, но напоследък е допуснала до сърцето си млад фитнес инструктор, с когото да споделя самотните нощи, пише сайтът Лупа.бг.

За разлика от повечето весели вдовици, като Весела Кюлева или Дарина Павлова, които също като нея огребаха съпрузи-милиардери, Бояна наистина понесе тежко удара от смъртта на половинката си.

Г-жа Шарлопова се затвори за няколко месеца в дома си и отслабна драстично, покрай грижите за четирите си малки деца Бояна, Стефани, Илия и Георги.

"Много трудно ще приема друг мъж от тук нататък, защото Стефан беше голям и винаги ще е еталон, с който ще сравнявам", казва Бояна. Това обаче не ѝ пречи да задоволява естествените си нужди на млада жена с як мъжага на име Петър, десетина години по-млад от нейните 40. Тя обаче нямала никакво намерение да го запознава със семейството си и, или да задълбочава връзката си с него, твърдят приятелки на вдовицата.

"Бубето не е някоя зажадняла за бик крава, която ще се остави да бъде използвана от златотърсач. За нея на първо място винаги ще са децата. Който си мисли, че може да я омотае в любовна паяжина, сам ще се заплете", твърдят приятелки на Шарлопова.

Любoвнитe плaмъци нa Cтeфaн и Бoянa прoдължaвaт дa гoрят цeли 17 гoдини. Зaпoзнaвaт ce, кoгaтo тя e нa 23 и oщe нa първaтa cрeщa тoй я зaвлaдял, a тя билa кaтo хипнoтизирaнa. Прeдлoжeниeтo зa брaк дoшлo cлeд рaждaнeтo нa първaтa им дъщeря, пише още сайтът.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 39 гласа.

Свързани новини