Отидете към основна версия

8 612 10

Анджелина Джоли зарадва феновете с шокираща промяна (СНИМКИ)

  • анджелина джоли-
  • пълна промяна-
  • промяна-
  • шокиращо-
  • брад пит-
  • папараци

Актрисата беше заснета от папараци на вечеря в Лондон

Снимка: Shutterstock

Холивудската звезда Анджелина Джоли от известно време не успява да зарадва феновете си с блестящ външен вид.

След като се възстанови емоционално, поне по думите ѝ, от развода с известната си половинка и партньор на снимачната площадка Брад Пит и се отърва от анорексичния си външен вид, Джоли започна да изглежда много по-добре. Според феновете ѝ тя е започнала да си връща част от предишната привлекателност, заради която тя бе наричана най-красивата жена в Холивуд.

Преди няколко дни папараци показаха невиждани досега снимки на Анджелина. На кадрите звездата е заснета по време на разходка, в близост да много известен ресторант в столицата на Великобритания – Лондон. Джоли е в компанията на своя асистент.

За разходката си тя е заложила на класическа визия, състояща се в бежово палто, чанта и черни панталони. Преди впечатление, че Джоли е решила да се излезе навън без грим и с леко разрошена коса.

Въпреки това тя вече изглежда доста по-добре отколкото преди няколко месеца и доста по-поддържана. Липсата на грим не се отразява зле на актрисата. Тя изглежда много свежа и естествена, категорични са феновете ѝ.

Те се радват, че идолът на хиляди вече възвръща предишната си форма и визия и отново може да се нареди до най-големите секссимволи на Холивуд.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.

Свързани новини