Отидете към основна версия

31 468 79

Петканов аут от bTV заради ...

  • даниел петканов-
  • btv-
  • лудия рпеортер-
  • българия търси талант-
  • илиана раева-
  • златните момичета-
  • виц

Плоската му шега на гърба на "Златните момиче" разгневи не само Илиана Раева

Финалът на "България търси талант" е на път да лиши Даниел Петканов от доходната му работа в bTV. Причината е нескопосаният му хумор, с който той се излага.

По време на финала водещият разказа на живо доста глупав виц - в стил „Къци Вапцаров”, на гърба на „Златните момичета” от ансамбъла по художествена гимнастика, които изпълниха специално съчетание за публиката. Секунди след изящното представление на грациите Лудия репортер, както още е познат Даниел от екрана, изрече следния майтап:

"Две мутри си говорели:
- Компир, какви ще станат гимнастичките на 25 г.?
- Как какви… Ние нали имаме бухалки, те също си имат - значи ще станат като нас!".

След тази глупост на Петканов в залата настана неловко мълчание, а отсреща Ицо Хазарта и Катето Евро, част от журито през този сезон, потънаха в земята от срам.

Плоската му шега надигна страшна вълна от възмущение не само сред зрителите, но и в социалните мрежи. Най-засегната пък се оказа легендарната ни гимнастичка и понастоящем шефка на федерацията, Илиана Раева. Ако слуховете са верни, само ден след финала на предаването, Петканов е бил уведомен, че догодина няма да е част от екипа, пише "Уикенд".

Зад кулисите на предаването се говори, че нелепата шега на водещия не е била по сценарий, а негова несполучлива импровизация. Това се вижда и от реакцията на дуетната му половинка на сцената – Александър Кадиев. Синът на Катето Евро също се смути от нелепата смешка и опита да замаже положението.

"Такъв срам, тъпотия и липса на такт и мярка може да се види само от псевдозвездите, превзели БГ-телевизиите", възмути се Илиана Раева, която е особено чувствителна, когато става дума за нейните грации.

"Мило момче! Когато до теб застанат спортисти и личности от световна величина – „Златните момичета” на България, до каквито се съмнявам, че някога си се докосвал, не се прави на „велик водещ” и не разказвай тъпи вицове, а покажи уважение към постиженията им и към всичко онова, на което са носители!”, сопна се още съпругата на Наско Сираков.

Не само Раева е потресена от детинското и лигаво присъствие на Петканов на сцената. За много от телевизионните зрителите той е провал като водещ не от онази вечер, а от самото начало на шоуто. Според тях преигравал на сцената, а опитите му да се прави на смешен и да забавлява търпели пълен крах. Дори имали обратен ефект – повече дразнели.

Неслучайно много от потребителите в мрежата го сравняват с Къци Вапцаров, който навремето се прочу като разказвачът на най-тъпите вицове в телевизионния ефир.

Даниел все пак поднесе извинение на Илиана Раева и гимнастичките в социалната мрежа, но това изобщо не го спаси от публичния линч.

В „България търси талант” Петканов за първи път се изявява в ролята на водещ. Той нашумя преди години като Лудия репортер в някогашното предаване на Милен Цветков по Нова телевизия. В него Петканов правеше пародийни улични репортажи, най-често свързани с гуляите в Студентски град и Слънчев бряг, както и смехотворни интервюта със силиконови плеймейтки, пише show.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 54 гласа.

Свързани новини