Отидете към основна версия

13 800 33

Бойко Василев на прием с младата си любовница

  • бойко василев-
  • албена колчакова-
  • любовница-
  • развод-
  • прием

Водещият има любовна авантюра с колежката си Албена Колчакова

Бойко Василев разкри част от личния си живот, като най-после се престраши да афишира публично новата си връзка. Още от 2016 година в бекстейджа на БНТ се говори, че водещият има любовна авантюра с колежката си Албена Колчакова, но от тогава до сега двамата упорито се криеха, пише "Ретро".

Преди броени дни обаче водещият на "Панорама“ официално застана пред обективите на светските фотографи с любимата си. Това се случи по време на приема на предприемачите братя Диневи, състоял се в новата им резиденция в столичния квартал "Лозенец“. Там журналистът се яви под ръка с хубавата Албена, облечена в стилна вечерна черна рокля. Вталеният модел на дрехата, която тя бе избрала за бала, разсея слуховете, че тя и 49-годишният тв водещ очакват дете.

Слуховете за бременността на Албена тръгнаха преди няколко месеца, когато двамата с Бойко бяха засечени на консултация в център за инвитро процедури. Журналистът и любимата му си направили необходимите изследвания и организирали цялата документация. Очевидно процедурата на този етап не се е увенчала с успех, но все пак намеренията им да станат родители все още не се били променили.

Бойко Василев има един голям син от бившата си жена Адриана, с която се разведоха повече от скандално. Известно време тя отказваше да разпише молбата му, възмутена от факта, че той заживял с 12 години по-младата си любовница, още докато те не били разделени. В крайна сметка разводът им се осъществи.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 21 гласа.

Свързани новини