Отидете към основна версия

15 976 23

Ивана подлуди гостите на хотел, докато снима нов ВИДЕО клип

  • ивана-
  • нов клип-
  • аз съм твоя-
  • нова песен-
  • хотел-
  • пловдив

Любопитните посетители не пропуснаха да се снимат с Певицата на народа

Певицата Ивана снима клипа към новата си песен "Аз съм твоя" в известен хотел в Пловдив и сред гостите му настана истински смут. Те се чудеха дали присъстват на концерт на живо или сцена от филм, след като стълбището, ресторантът и някои от стаите се превърнаха в снимачна площадка.

Любопитните посетители не пропуснаха да направят няколко кадъра на това какво се случва зад камерите и да се снимат с Певицата на народа.

По повод новата песен Glas.bg потърси за коментар Ивана.

„Новата ми песен се казва "Аз съм твоя". Все още търся човека, на когото да кажа "Аз съм твоя". Песента беше готова в края на септември и типично за мен, снимахме декември - трудно време за снимки, като се има предвид, че всяка вечер бяхме на коледни партита. Много благодаря на Capital City Center за съдействието, за перфектната база за снимки, за личното им отношение към мен и екипа ми. Главната роля, Любомир Ангелов, мой приятел, който на първа приказка се отзова и смея да твърдя, че се справи много по-добре от доста актьори, на които съм плащала за това. В клипа умишлено не натрапваме "история", оставихме всеки зрител да напише неговата. Все още го няма мъжа, на когото да изпея "обичай ме като пиян, без капка срам, без капка свян".”, сподели топ певицата Ивана.

Ето и новото видео:

Коледа тя е прекарала с едни от най-близките си хора, сред които са Стояна и синът ѝ Ванката, на когото Ивана е кръстница и с когото ходят на участия и дори записват нови песни.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 27 гласа.

Свързани новини