Отидете към основна версия

5 876 15

Изненада в колата на Кейт Мидълтън

  • изненада-
  • кейт мидълтън-
  • кола-
  • син-
  • принц луи

Херцогинята на Кеймбридж бе придружена от бодигард, но вниманието привлече другият пътник в колата

Пред дни Кейт Мидълтън отпразнува рождения си ден. Съпругата на британския принц Уилям навърши 38 години. В деня на тържеството херцогинята на Кеймбридж попадна в обектива на папараците.

Те успяха да заснемат Кейт зад волана на колата ѝ, с която тя се насочваше към двореца Кенсингтън.
По пътя към рождения ѝ ден херцогинята на Кеймридж бе придружавана от бодигард, но в колата имаше и още един човек.

Точно той привлече вниманието на папараците, тъй като не се появява в общественото пространство.

Кейт, която има три деца, бе придружена от най-малкото си отроче – принц Луи, който ще навърши две години през април.

Самата Кейт на рождения си ден беше облечена в небрежен стил - на снимките на папараците тя бе в тънко маслинено пухено яке. Луи, който с всеки изминал ден все повече прилича на по-големия си брат – принц Джордж, беше облечен в тъмносиньо яке и забавна шапка с помпон.

Известно е, че на самия си рожден ден Кейт Мидълтън не беше организирала шумно тържество. Източници от Бъкингамския дворец казват, че херцогинята е прекарала този ден със семейството си.

Честването на рождения ѝ ден бе няколко дни преди самото тържество. Херцозите на Кеймбридж събраха всички свои близки и скъпи приятели за уикенда в имението Норфолк, където кралското семейство прекара коледните празници.

Кейт реши да отпразнува своя рожден ден малко по-рано заради децата, които трябваше да се върнат на училище на 7 януари.

Сред гостите на рождения ден на Кейт била и самата кралица Елизабет II. Тя лично поздравила съпругата на принц Уилям и освен това е била със семейството си на неделна служба в Норфолк.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.

Свързани новини