Отидете към основна версия

18 095 42

Нова мода: Мъже топят тестисите си в соев сос

  • тестиси-
  • соев сос-
  • вкусови рецептори-
  • предизвикателство

Ново налудничаво предизвикателство в социалните мрежи

Снимка: Shutterstock

В днешно време, когато един безумен слух набере скорост в социалните мрежи, потребителите от цял свят започват да го приемат за абсолютна истина. В желанието си да разберат дали става въпрос за измама, няколко ентусиасти са предизвикали себе си, за да проверят истинността на един доста странен факт, а именно това, че тестисите имат вкусови рецептори. Любопитно им било дали, ако сложат храна върху тестисите, могат да усетят вкуса ѝ. Звучи налудничаво, но няколко потребители са проверили доколко вярна е тази информация.

@matthewlush

alxjames WHAT THE F #SoySauce #taste #tastechallenge #calvinklein

♬ original sound - matthewlush

@alxjames

oh.. my god..... 🤭😳

♬ original sound - alxjames

Д-р Парех дава медицинско обяснение, след като най-различни хора се оказват обсебени да слагат соев сос на тестисите си, след което убедено твърдят, че могат да усетят вкуса му в устата си.

"Фактът, че са разположени вкусови рецептори в тази зона на тялото не означава, че ние физически ще усетим вкуса на соевия сос. Тялото ви ще добие представа за някакъв аромат, но самите вие няма да сте наясно дали става дума за кисел, сладък или какъвто и да било друг вкус. Така че определено не е нужно да мажете тестисите си със соев сос, за да усетите вкуса му'', сподели д-р Кирстен Парех във връзка с необичайното предизвикателство.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 22 гласа.

Свързани новини