Отидете към основна версия

10 133 23

Дарина Павлова вдига сватба

  • дарина павлова-
  • дъщеря-
  • сватба-
  • паола

Според слуховете, до края на годината дъщерята на бизнесдамата ще сключи нов брак

Чаровната брюнетка никога не е парадирала с фамилията си, точно обратното - води скромен начин на живот, не лежи на богатството на баща си, а сама изкарва прехраната си

С втори зет ще се сдобие до края на годината Дарина Павлова. Вдовицата на основателя на "Мултигруп" Илия Павлов ще омъжи малката си дъщеря Паола, а приготовленията за сватбата вече са започнали, пишат родните таблоиди.

Бъдещият зет на милионерката на име Даниел е родом от столицата на Колумбия - Богота. Любовта му с Паола пламнала във Вашингтон. Любопитното е обаче, че се познават от ученическите си години, дори първата им целувка била в 7 клас. Чак след години обаче двамата узрели за сериозни отношения. На първата им среща, на която Паола представила избраника си на своята майка, младият мъж очаровал Дарина с възпитанието и интелекта си.

Освен това Даниел трогнал бъдещата си свекърва с кавалерското си отношение към дамите и най-вече към дъщеря ѝ. Колумбиецът угаждал всячески на Паола и не давал косъм да падне от главата ѝ.

От близо седмица Дарина Павлова е в Америка, за да се види с децата си, а според запознати основният повод за пътуването ѝ била предстоящата сватба на Паола.

Чаровната брюнетка никога не е парадирала с фамилията си, точно обратното - води скромен начин на живот, не лежи на богатството на баща си, а сама изкарва прехраната си. От години Паола е инструктор по йога и рейки мастер, и води семинари не само в Щатите, но и по света. От персоналния ѝ сайт в Интернет става ясно, че желаещите да практикуват йога с Паола индивидуално или в малки група, ѝ заплащат по 75 долара на астрономичен час, пише вестник "Ретро".

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.

Свързани новини