Отидете към основна версия

4 210 14

Разпалена двойка се награби безсрамно пред пълен с пътници самолет (СНИМКА)

  • самолет-
  • двойка-
  • интимно-
  • ласки-
  • свидетели-
  • публично място

Инстаграм акаунтът Passenger Shaming публикува странния кадър

Илюстративна снимка: Shutterstock

Силно разгорещена двойка показа твърде много на нищо неподозиращите пътници в самолет. Скандална снимка, публикувана онлайн, набра жестока популярност бързо, след като акаунтът в Инстаграм Passenger Shaming я качи в мрежата, предава Mirror.

На кадъра се вижда двойка, която няма търпение да кацне на земята и затова започва да си разменя интимни ласки още във въздуха, заобиколена от десетки пасажери. Жена с къса рокля се вижда как се е покатерила върху интимния си партньор, докато той просто седи на седалката си. Той от своя страна е хванал стабилно възлюбената си и нито един от двамата по никакъв начин не се свени, че са обградени от хора, чиито погледи са вперени в тях.

Снимката събра над 12 хиляди харесвания в Инстаграм, а духовитият модератор на страницата я е придружил с текст от песен на Бионсе, която гласи "любовта ти ме кара да изглеждам толкова луда сега" от хита "Crazy In Love".

Напълно очаквано стотици коментари се посипаха под интересния кадър:

"Защо мога да подуша тази снимка??", пита потребител. "Всеки път, когато пътувам, одобрението ми за човешката раса пада все повече и повече", възмущава се друг. Трети пък се чудят: "Какво правиш, когато това се случва до теб - замръзваш, бягаш...?". Някои пък намират хумор в ситуацията и питат "Коя е авиолинията, която има толкова много място между редовете?"

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини