Отидете към основна версия

3 149 28

Явор Бахаров спрял алкохола

  • явор бахаров-
  • актьор-
  • алкохол-
  • наркотици-
  • криминално-
  • зависимост

Актьорът се уплашил след последното си провинение

Наскоро сгафилият актьор Явор Бахаров не е близвал алкохол от инцидента в Банско насам, когато бе заловен да шофира дрогиран и със солидно количество алкохол в кръвта.

Въпреки че от тогава не се е появявал на обществени места, дори в дома си не посягал към питиетата, споделил актьорът пред адвокатите си, които още след освобождаването му от ареста са го посъветвали да започне веднага да посещава терапия за зависими. Това ще е и част от пледоарията пред съда, когато делото срещу звездата от сериала на бТВ „Съни Бийч“ влезе в същинската си фаза, твърди „Хотарена“.

Миналия петък първото заседание на магистратите беше отложено за 16 март, когато се очаква защитата на Бахаров да поиска условна присъда и да представи смекчаващи вината обстоятелства, а посещенията при специалисти по зависимости ще е едно от тях.

Актьорът от години е обект на публично внимание, защото редува периоди на злоупотреби с алкохол и наркотици с пълно въздържание. По-малкият брат на Захари Бахаров е правил опити да приключи с вредните си навици и преди две години, когато започнаха снимките на хитовата поредица „Съни бийч“, в която Явор в момента се изявява в главна роля всяка петък вечер в праймтайма. Тогава малкият Бахаров посещаваше психолог и според екипа на продукцията, въпреки че по време на снимачния процес всички са се забавлявали в края на работния ден, Явор не е прекалявал с нищо и се е държал съвсем прилично. В сериала той влиза в образа на грубиян с пари, който обаче е толкова амбициозен и устремен към отмъщение, че внимава с алкохола, за да не провали плановете си. За разлика от героя си обаче, Явор не издържа достатъчно дълго на добрите си намерения.

Пред полицията, когато го хваща в провинението Бахаров обяснил, чe e упoтрeбил хванатите нaркoтици 3 дни прeди дa шoфирa, кaктo и чe e кoнcумирaл aлкoхoл прeднaтa вeчeр, кoйтo oбaчe още нe ce бил рaзгрaдил в кръвтa му. Признaвa ce зa винoвeн за това, чe e кривoличeл c кoлaтa cи, иcкaл дa изпрoбвa зимнитe гуми нa aвтoмoбилa cи чрeз „дрифт“.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.

Свързани новини