Отидете към основна версия

10 149 22

bTV прекратява дългогодишните си отношения с Алена?

  • астрология-
  • хороскоп-
  • алена-
  • светлана тилкова-
  • бтв-
  • астроложка-
  • прогноза

Астроложката работи в медията от повече от десетилетие

bTV ще прекрати дългогодишното си сътрудничество с астроложката Алена до края на месеца под предлог, че светлокосата дама готви собствен медиен проект. Истината обаче е, че на ръководството на канала му е писнало от тенденциозните прогнози на Светлана Тилкова, която се възползва много повече от хонорарите си, получени от партийни щабове и бизнес офиси и ползва ефира на щатния си работодател, за да прави реклама и да трупа пачки.

"Би Tи Ви не е място за прикрит политически пиар", споделил с лупа.бг висш служител на медията. Според него не е тайна, че популярната нумероложка редовно прибира тлъсти суми от управляващи политици и централи, за да промотира дейността им в хороскопите си.

Астроложката още не е изпълнила всичките си заявки за звездни карти за настоящата 2020-а година, но не се оплаква, тъй като очаква като тегли чертата, приходите ѝ само от новогодишния наплив да надхвърлят 100 000 лева.

Светлана Тилкова, както е истинското ѝ име, е най-популярната ни звездобройка, до която се допитват всички, които се вълнуват да узнаят бъдещето си. Огромният наплив от клиенти не стихва от години напук на факта, че тя иска по 2500 лева за бизнес прогноза. Паралии от столицата и провинцията се надпреварват да си запишат час при Алена, а тя дава всичко от себе си, за да не върне нито един клиент. Индивидуалните прогнози на Алена са се превърнали в основен инструмент от арсенала на стотици сноби и парвенюта, с които те се хвалят.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 14 гласа.

Свързани новини