Отидете към основна версия

11 993 25

Приказно красива българка пие греяно вино с Ал Пачино (ВИДЕО)

  • българка-
  • ал пачино-
  • лос анджелис-
  • кристина верославова-
  • варна

Тя е супермодел на театралната сцена в Лос Анджелис

Кристина Верославова от Варна е модел с успешна кариера в различни точки на света. Учи в престижната академия за актьори – на легендарния Лий Страсбърг.

Познава Леонардо Ди Каприо и пие греяно вино с Ал Пачино. Живее в Лос Анджелис, но идва от България.

Кариерата ѝ в модата започва през 2005, когато е избрана за супермодел на България. Лицето ѝ започва да се появява на страниците на VOGUE Италия и Гърция, Cosmopolitan Италия, GLAMOUR Испания, MADAME Германия, AvenueL и Nobeless Кореа. В България снима за различни модни издания като ELLE, AMICA, EVA, DIVA, Glamour, MODA, Grazia, Cosmopolitan, Under the line.

През 2018 е избрана за лице на трибюта в чест на легендарния италиански дизайнер Renato Balestra повреме на седмицата на модата в Рим, 2018. Участва в най-грандиозното шоу в Турция: Dosso Dossi 2017, с участието на Адриана Лима, Изабела Фонтана, Изабел Гоуларт и Ана Беатрис Баррос. Дефилира за Armani, Chanel, Thierry Mugler, PINKO, Rocco Barocco, Ted Baker, Michael Cinco. В България участва в ревюта на Hugo Boss, Max Mara, Escada, Maroccanoil, Астела, Knapp.

За обучението си в школата на Страсбърг, Велиславова казва: "че е безценно, защото знанията, които получава са изключително полезни и ги получава от невероятно добри преподаватели, част от които са били обучавани лично от Страсбърг.

Всичко за красавицата вижте във видеото.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.

Свързани новини