Отидете към основна версия

8 593 24

Майка бясна на мъжа си: Вместо да види новороденото им бебе, той отишъл да...

  • семейство-
  • раждане-
  • бебе-
  • болница-
  • майка-
  • баща-
  • голф-
  • бясна-
  • гняв

Историята раздели потребителите в интернет пространството на две

Илюстративна снимка: Shutterstock

Изтощена майка разказа колко бясна е била на съпруга си, когато той решил да отиде да играе голф, вместо да посети нея и новородения им син в болницата. Тя твърди, че след като родила, не видяла съпруга си 3 дни и не разбирала как може той да реши да играе голф с приятелите си, докато тя се мъчи в болницата.

Нейното разочарование предизвика големи дебати онлайн, а хората предлагат всевъзможни решения на проблема ѝ. Майката разказва, че бременността ѝ не е минала никак безпроблемно, понеже амниотичният ѝ сак се е разкъсал на 30-тата седмица от бременността, заради което е трябвало да остане в болница в продължение на месец. Освен това, едва два дни преди да роди, бащата на съпруга ѝ починал, а това допълнително усложнило нещата.

В 34-тата седмица се родил сина ѝ, след което бил отведен в интензивното отделение за бебета в болницата.

Жената била изписана от болничното заведение, за да се грижи за другите си две деца, докато съпругът ѝ пък трябвало да работи. Това не му давало почти никакво време да се грижи за нея, както и да посещава невръстното си дете в болницата. Всички тези обстоятелства били голямо предизвикателство пред връзката им. А когато мъжът решил, че ежеседмичните му срещи с приятелите на голф игрището са по-важни от сина им, чашата преляла.

Майката не очаквала подобно отношение и влязла в пряка конфронтация с мъжа си. Той от своя страна ѝ казал, че има нужда да се отдели от целия стрес в живота си и да прекара 3 часа с приятелите си без излишна драма. Той не осъзнавал обаче, че така оставя всичко на плещите на съпругата си. Не само това, но и той я нарекъл "глупава" заради това, че не прави същото.

Заради случилото се, тя се обърнала към потребители в Reddit за съвет. Тя написала на потребителите на платформата: "Знам, че е важно да излизаме и да се грижим за себе си, но как да го правя с две деца и бебе на три дни."

След това заваляли коментарите от хората в мрежата. Един предложил: "Не може ли той да излиза през седмица? Като компромисен вариант." Друг я посъветвал да си наеме бавачка, която да се грижи за децата, докато и двамата са навън. Някои потребители изразили доста крайно мнение като заявили, че поведението на мъжа ѝ е неприемливо и тя не трябва да допуска той да върши подобни неща, когато семейството му се нуждае от него.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 17 гласа.

Свързани новини