Отидете към основна версия

4 399 32

Бременна ли е Николета Лозанова?

  • николета лозанова-
  • бременна-
  • плеймейтка-
  • бебе-
  • ники михайлов

Бившата водеща е в изолация заедно с любимия си и дъщеря си Никол

Николета Лозанова иска второ дете, това призна самата тя в профила си в социалните мрежи.

Половинката на вратаря Ники Михайлов разкри, че единственото нещо, за което мечтае, е бебе. На въпрос от почитател какво иска от живота, Николета беше категорична: "Мое малко ангелче, бебе момченце”.

Отговорът на плеймейтката шокира феновете, които дори предполагат, че тя в момента е бременна. Николета написа също, че готви изненада съвсем скоро, което съвсем завихри слуховете за бъдещ наследник на Ники М. Бившата водеща е в изолация заедно с любимия си и дъщеря си Никол, която е плод на брака ѝ с Валери Божинов. Николета напоследък споделя по-лични моменти и си позволява да разкрива мистерията около ежедневието си в изолация.

От публикациите в Instagram става ясно, че Ники Михайлов е изключително отговорен към грижите за осем годишната Никол. Макар да не ѝ е баща, футболистът се грижи за момиченцето като за свое дете. Ники често играе карти с Никол, дори ѝ позволява да му бие шамарчета при загуба.

Николета тежко преживявала периода на забрана за пътуване.

Сексапилният модел не може да прежали липсата на полети и страда за любимия си град Милано. Николета сподели, че при първа възможност ще започне да обикаля света, пишат родни таблоиди.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.

Свързани новини