Отидете към основна версия

18 864 23

Съпрузи с огромна възрастова разлика бяха разпитани от полицаи заради детското лице на жената

  • съпрузи-
  • възрастова разлика-
  • полицаи

Непознато лице предположило, че Еди е отвлякъл тийнейджърка и подало сигнал в полицията

Тори и Еди Смит от Балтимор, САЩ, имат разлика от 27 години и са свикнали да стават обект на погледи и коментари от хората, пише Daily Star, цитиран от "Блиц". Но това, което наистина преля чашата им, е фактът, че полицията се забърка в отношенията им.

22-годишната Тори и 49-годишният Еди меко казано се вбесили, когато били спрени за проверка на документи от полицаите, след като непознато лице предположило, че Еди е отвлякъл тийнейджърка и подало сигнал в полицията. Домакинята Тори трябвало да обясни, че с Еди са законни съпрузи и че просто изглежда доста по-млада.

Въпреки че смята ситуацията за смешна, Тори се ядосва, че отстрани изглежда все едно е момиче на повикване и използвала Еди като богат чичко. Съпругът и съпругата, които се срещнали през ноември 2017 г. в бар с караоке, настояват, че романсът им „не се различава от никой друг“.

„Преди няколко седмици чакахме камиона на Еди да се зареди и аз отидох да използвам тоалетната. Тогава някой сигурно ме е забелязал и е решил, че съм едва на 13 години. Когато напуснахме обекта, две полицейски коли тръгнаха след нас и помолиха Еди да излезе от камиона - бяхме толкова объркани", споделя жената.

„Полицаят ме попита каква е връзката ми с този мъж. Аз му обясних, че той е мой съпруг и попитах какво става. Не можех да повярвам, че някой смята, че съпругът ми ме е отвлякъл и съм тийнейджърка. Показах личната си карта, за да докажа възрастта си и полицаите също започнаха да се смеят", добавя Тори.

„За другите е трудно да разберат, че една по-млада жена може да бъде влюбена в по-възрастен мъж, но никога не съм се свързала с някого толкова добре в живота си. Ние сме сродни души и го знаем, така че предположенията на хората не ни тормозят. Прекъснах контакт с някои хора поради това, че не приемат, че се срещам с него. Мнозина предположиха, че той е моят "чичко-паричко", което е абсолютно грешно и обидно", казва тя.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 18 гласа.

Свързани новини