Отидете към основна версия

12 654 25

Млади лесбийки обявиха, че са сгодени и изчезнаха безследно (СНИМКИ)

  • изчезване-
  • годеж-
  • двойка-
  • хомосексуалност-
  • сгодени-
  • мистерия

Момичетата не са виждани от никого от близо месец

Двойка момичета от Северна Каролина, които се сгодили съвсем наскоро, е изчезнала преди повече от три седмици при обстоятелства, които полицията счита за „подозрителни“. Както е съобщила полицията на пресконференция, 27-годишната Стефани Майорг и 25-годишната Пейдж Ескалера за последно са били видени на 15 април в Уилмингтън, щата Северна Каролина, предава Daily Mail.

Според думите на капитан Томас Тилман, тяхна съквартирантка е подала сигнал за изчезването на момичетата, три дни след като е видяла Майорг и Ескалера за последен път. Тилман е казал, че на кадри от видеонаблюдението се вижда, че двойката излиза от апартамента си в Уилмингтън и подкарва сив Dodge Dart от 2013 г. с номера на Южна Каролина. Той нарича изчезването на момичетата „подозрително“ заради неразкрита информация, получена от полицията.

„Много често се случва на хора от тази възрастова група да са спонтанни, но те са оставили цялото си имущество в своя дом", казал е капитан Тилман. По време на първото претърсване в къщата, разследващите не са открили доказателства за престъпление. Телефонът на едно от момичетата е зарязан в общия им апартамент, а дни преди изчезването тя се е опитвала да продаде различни вещи по Facebook. Друго странно обстоятелство, че 25-годишната Пейдж е блокирала много от приятелите си в социалната мрежа преди да изчезне с годеницата си.

Следователите са разговаряли с приятели и членове на семействата на двете изчезнали момичета, „в опит да съберат информация за това къде са можели да отидат“. Освен това полицаите са потърсили помощ от други местни и федерални правоохранителни органи. Полицията е използвала самолети, за да се опита да открие изчезналото превозно средство. Полицейското управление на Уилмингтън моли всеки, който има информация за изчезналите жени, да се свърже с тях.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.

Свързани новини