Отидете към основна версия

18 497 20

Мъж издебна девойка в асансьора, за да... (СНИМКИ)

  • мъж-
  • сексуален тормоз-
  • извратеняк-
  • воайор

Виновникът сам отишъл да направи признание в полицията дни след инцидента

В тайландския град Нонтабури мъж бе хванат на камера за наблюдение да снима под полата на непозната млада жена, съобщава Yahoo. На видео от инцидента се вижда как извратенякът последвал жертвата си още от улицата в асансьора, застанал зад нея и насочил камерата на телефона си под полата. Жената усетила случващото се, обърнала се и поискала обяснение. „Попитах какво прави и се опитах да погледна в телефона му“, казва жертвата.

"Той настояваше, че не прави нищо. Тогава отидох в отдела за охрана на сградата и помолих да ми покажа видеото от камерата за наблюдение в асансьора. Като я погледнах, веднага се обърнах към полицията. Струва ми се, че да живееш в една и съща сграда с този извратен мъж не е безопасно."

Два дни по-късно виновникът за грозната постъпка отишъл в полицията с признание. 30-годишният Патчарапхон Таитхип си признал, че е насочил телефона под полата на жертвата, но твърдял, че не е правил нито снимки, нито видеоклипове. Полицията смята, че той лъже и се надява да възстанови изтритите файлове. „Доказателствата, които жертвата е предоставила, са достатъчни, за да го обвинят в сексуален тормоз“, казва полицейският полковник Амнаифан Нилнои. Видеото може да видите ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 19 гласа.

Свързани новини