Отидете към основна версия

46 524 107

Ново падение за Сузанита: кълчи се гола и надрусана в дискотека (СНИМКИ 18+)

  • сузанита-
  • наркотици-
  • дрога-
  • чалга-
  • клуб-
  • дискотека

Макар да бе започнала да си подрежда живота, певицата отново се върна към дрогата и разхайтеното поведение

От известно време насам родителите на Сузанита се опитват да измият срама от поведението на дъщеря си, представяйки я в нова светлина. Тя влезе в клиника за наркозависими и уж оттам излезе като нов човек, който твърдо е решил да се поправи и да поеме по по-добър път.

Уви, Сузанита залъгва само родителите си с възникналата промяна. Репортер на Шоу Блиц  попадна на притеснителни снимки на малката щерка на Орхан Мурад, която видимо неадекватна се мята разголена в чалга клуб. 

С отварянето на нощните заведения Сузанита отново се впусна в бурни купони и леко поведение. Тийнейджърката така се развихрила под кръшните звуци, че започнала да се съблича и опипва пред всички присъстващи. За голямо нейно съжаление са я снимали и има доказателства дали всъщност е спряла наркотиците и се е кротнала. 

Заради излезлите кадри в мрежата попиляха Сузанита и я обявиха за падение, на което не би трябвало да се дава платформа в публичното пространство. "Не мога да повярвам, че едно 17-годишно момиче може да се държи толкова долно, просташки и елементарно. Не искам да съм на мястото на родителите ѝ. Не бих преживяла такъв срам", пише възмутена майка в интернет. 

 

 

Поставете оценка:
Оценка 2 от 63 гласа.

Свързани новини