Отидете към основна версия

6 911 23

Провал за Тото от "СкандаУ"

  • тото-
  • скандау-
  • концерт-
  • отменен-
  • зрители-
  • фенове-
  • прехвален

Няма кой да гледа концерта за прехваления рапър

Истинска сензация се превърна решението на Тото и колегите му от „СкандаУ” – да спрат насрочения за 24 юли концерт.

Супер нахъсания музикант, който не спира да повтаря колко успешен е проектът му, се оказа в центъра на медийнто внимание.

Истината за успехите му обаче, се оказва друга, пишат от Avora.com. Липсата на зрителски интерес е достатъчно доказателство за това, че Тото има още много да желае по отношение на фенове и популярност, съскат критиците.

Ще припомним, че групата трябваше да огласи парк център „Юнак”. Малко и непретенциозно място. Дори малкият брой зрители, които са достатъчни, за да се запълни помещението обаче, не се събраха да чуят новите песни на Тото. И той с подвита опашка трябваше да признае, че концерт няма да има.

За разлика от Тото, колегата му Лъчо философски приема случилото се. Според него няма нужда от драматизиране, предвид ситуацията в момента.

Организаторите на концерта също излязоха с официално обръщение. Според думите им от тяхна страна е направено всичко, за да се запази събитието. На групата са били предложени различни варианти – от допълнителни маркетингови похвати до промяна на мястото и датата.

„СкандаУ” обаче взели крайното решение – концерт няма да има.

Малцината, които така или иначе вече са закупили билети, могат да са спокойни. Могат да ги върнат и да си получат заплатената сума в периода от август до края на октомври, поясняват още организаторите.

Информацията за проваленото събитие беше оповестена лично от организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис", които доскоро съсредоточиха енергията си главно в концерти на световни музикални величия. 

"Поради слабия интерес и малкото продадени билети, шоуто на група СкандаУ, заедно с техния бенд и Duli&Mati, което трябваше да бъде на 24 юли в Парк център "Юнак", няма да се състои. Ние като организатори положихме максимални усилия, за да запазим събитието и предложихме на артиста различни разумни варианти – нова дата за същата локация, нова локация, маркетинг активности и други, с цел да защитим интереса на хората, закупили билети в тези трудни времена. За съжаление, изпълнителите предпочетоха концертът им да не се проведе изобщо и самоволно го отмениха", написаха от СМЕ и потвърдиха, че всички, закупили билети за събитието, ще имат на разположение срок от 3 месецa - от 1 август до 31 октомври, за да върнат своя билет.

От лагера на групата все още запазват мълчание за сконфузната ситуация, която допускаме, че ще отдадат на напрежението и промяната в нагласите на хората покрай случващата се пандемия. Но дали само COVID-19 е причина за слабия зрителски интерес към "СкандаУ", само времето ще покаже.

 

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.

Свързани новини