Отидете към основна версия

9 489 26

Бразилка с уникално дупе е новата Меган Фокс (СНИМКИ)

  • клаудия аленде-
  • меган фокс-
  • бразилия-
  • дупе

Клаудия не е само модел, но е и доста успешна певица в родната си Бразилия

Бразилската певица Клаудия Аленде бе наречена новата Меган Фокс. Двете жени наистина са с много сходна визия, въпреки че не се знае със сигурност дали това е заслуга на природата или на хирурзите. Това обаче не се отразява на популярността на Клаудия, а напротив - много ѝ помага.

Бразилката е родена на 9 октомври 1993 г. Баща ѝ е лекар, а майка ѝ - адвокат. Като дете Клаудия е истински смелчак, дружи с момчета, обича видеоигри и не мисли да стане модел.

На 20 години момичето се премества от родния си Франсиско Белтрао в Сао Пауло. Клаудия заема второ място в конкурса Miss Boom Boom, където състезателките биват съдени по техните дупета. Журналистите веднага забелязват невероятната прилика на момичето с холивудската актриса Меган Фокс. Така Клаудия става известна.

Вярно, бразилката надминава Меган по пищност. Клаудия не само се занимава с бизнес на модел, но е и доста успешна певица в родната си Бразилия. Между другото тя мечтае за слава в киното.

Над 9 милиона души са абонирани за нейния акаунт. Момичето обича да подчертава апетитните си форми с корсети и не се стеснява от пикантни снимки.

Разбира се, феновете й се вълнуват точно от този тип фотоси и ѝ пишат коментари от този тип: 

„Ти си самото съвършенство“, „Изглеждаш ослепително“, "Просто страхотна", "Омъжи се за мен", "Секс кралица".

 

 

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.

Свързани новини