Отидете към основна версия

5 288 14

Шеф Манчев заведе новата си любима в ...

  • иван манчев-
  • любима-
  • ресторант

Те, заедно с децата си, се поглезили подобаващо в новооткрит морски ресторант

Шеф Иван Манчев, като почитател на елитната храна, не налага цензура на портфейла си, когато иска да угоди на небцето си. Въпреки че ресторантьорският му бизнес известно време бе на пауза заради извънредното положение и карантината, изглежда че популярният тв водещ си е поел глътка въздух финансово.

В последно време шеф Манчев все по-често е забелязван във Варна, съобщи предаването "Жълтите новини", цитирано от woman.bg. Миналия уикенд Манчев, настоящата му любима Ива Бека и дъщеря ѝ, която се загаджи с големия му син Христо, се поглезили подобаващо в новооткрит морски ресторант в курорта Св. Св. Константин и Елена.

Опустошителят на кошмарни кухни избрал най-скъпото бяло вино от сомелиера на плажното заведение. Напитката на боговете звездното каре преглъщало с още по-скъпа риба - див лаврак. Шеф Манчев подлютил ястието си с огромно количество от възможно най-парещите чушки. За финал знатните гости си поръчали и десерти, с които да подсладят края на деня край морския бряг. Колко е излязла сметката на съдията от "Черешката на тортата", при положение, че на борсите дивият лаврак върви до 200 лв. парчето остава тайна, но е повече от ясно, че не пести средства за новата си любов.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.

Свързани новини