Отидете към основна версия

7 572 35

7 неща, които притесняват мъжете в леглото

  • мъже-
  • притеснения-
  • в леглото

Не всичко е свързано със секса

Снимка: Shutterstock

Всички си мислим, че жените са тези, които непрекъснато мислят за фигурата си, за това как се справят и какво си мисли мъжът до тях. Истината е, че и мъжете си имат своите притеснения, които обаче рядко споделят с жените, пише actualno.com. Не всичко е свързано със секса, ето какво имаме предвид:

1. Предишните партньори на жената

Мъжете много мислят за предишния опит, който има една жена. За тях колкото по-малко опит имат, толкова по-добре, защото в противен случай – добре знаят, че жените ги сравняват с предишните си половинки. А всеки мъж иска да бъде най-добрият и най-ценният партньор във всяко едно отношение, затова и притесненията понякога не са малки.

2. Ще имат ли деца лесно?

Колкото и да не ви се вярва, мъжете често си мислят, че може да има проблем с тях, когато опитват дълго време да имат бебе с партньорката си. Те добре знаят, че понякога зачеването изисква време, но мисълта им, че проблемът може да е в тях, често се отразява и на представянето им в спалнята.

3. Хъркането

60% от омъжените британци не са доволни от сексуалния си живот. Да! Може да ви звучи комично, но на мъжете никак не им е приятно, когато жената до тях се оплаква, че през нощта са хъркали. Особено ако са в нова връзка, това малко ги смущава и им се иска да можеха да контролират това.

4. Килограмите

Килограмите не са запазена марка само за жените, които вечно се притесняват как ли точно изглеждат. Когато един мъж качи малко килограми или по принцип си „тежи повече на мястото“, понякога това може да се превърне в повод за притеснение. Особено често срещано е, когато имат половинка с перфектно тяло и се чудят дали тя не търси точно това и в партньора до себе си.

5. Обстановката

Това важи за нови партньорки, които никога преди това не са били на гости на мъжа. Повечето мъже не се интересуват как изглежда жилището, в което живеят, докато не се появи нова жена, която искат да поканят у дома. Често се чудят на какво ли е свикнала новата им дама и дали няма остане разочарована, когато открие колко обикновено е в спалнята им.

6. Скуката

Много мъже в дългогодишни връзки се притесняват дали дават достатъчно разнообразие на жените до тях. Те почти никога не биха повдигнали въпроса, защото това ще ги направи уязвими, но съмненията си остават.

7. Честотата

Още една добавка към притесненията на мъжете е дали достатъчно често правят жената до себе си щастлива. Не искат да бъдат прекалено обсебващи, но и не искат да стоят настрана, докато половинките им се чудят защо ли не предприемат нищо.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.

Свързани новини