Отидете към основна версия

56 017 68

Закопчаха Радост Драганова

  • радост драганова-
  • скоба-
  • паркинг-
  • паркиране

Водещата олекна с 30 лв. заради свой собствен пропуск

Без скандали и разправии, водеща Paдocт Драганова чинно си плати наложената глоба. С 30 лв. олекна водещата, след като забравила да пусне съобщение, с което да плати за паркиране в столицата. Радост спокойно изчакала да освободят лъскавото ѝ возило от скобата, пише novini.bg.

Въпреки първоначалното разочарование от случката създателката на предаването „Огледала" се отнася с уважение към служителите на центъра за градска мобилност, без да прави скандал. Брюнетката се опитвала да отиде на разкрасителни процедури, но малко преди да дойде редът ѝ, я привикали заради неправилното паркиране.

Радост джитка из София със супер къса пола, която едва прикрива задните ѝ части. По джапанки и само с портмоне в ръка, Драганова притичала, за да си плати. Водещата на предаването „Мармалад" не се притеснява и не крие огромния белег на коляното си, който ясно cе вижда под късите ѝ тоалети.

Оказва се, че малко преди да бъде обявено извънредното положение заради пандемията от COVID-19, Радост претърпява инцидент. Докато кара ски на Боровец, бившата спортистка се блъска в друг скиор. Сериозно пострадал е десният крак на звездата, който се оказва, че е счупен на три места. Освен с титаниев пирон, Радост се сдобива и с пет шева.

Това обаче по никакъв начин не притеснява колоритната журналистка, която не се свени да носи къси дрехи.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 114 гласа.

Свързани новини