Отидете към основна версия

5 945 9

Ицо Хазарта сподели таен чат (СНИМКИ)

  • разговор-
  • ицо хазарта-
  • чат-
  • помощ-
  • купон-
  • балет нова

Рапърът кръсти снимките "Зов за помощ"

Феновете на Ицо Хазарта умряха от смях от последната му публикация в социалната мрежа. Той сподели невиждан таен чат, който не може да бъде подминат.

Хитовият изпълнител е получил съобщенията от балет "Нова", които си разменили няколко реплики с момче, което искало неща, които накарали момичетата да се хванат за главата, а реакцията на Ицо е красноречива, пише Шоу Блиц.

Момичетата от балета получават доста странно запитване на тяхната официалната страница. Момче заявява, че не може да танцува и заради това става жертва на жестоки подигравки. Заради това и иска помощ от професионалисти.

От балета му заявяват, че могат да му помогнат, но трябва да е след няколко седмици, тъй като в момента се подготвят за важен концерт. Напористият младеж не търпи отлагане и заявява, че трябва да се е научил до старта на учебната година, тъй като е студент и не може да се излага по дискотеките.

Все пак разбира заетостта на професионалните танцьорки и им отправя план Б - да запишат видео, в което да му покажат как да танцува на поп фиолк ритми, както и да му напишат инструкции.

Ицо Хазарта не се сдържа и показа разговора на последователите си, а коментарите разкостиха младежа със сериозен проблем, който не знаем как е преживяла първите си студентски купони без инструкции за танци върху поп фолк ритми.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини