Отидете към основна версия

20 361 22

Галка от "Каризма" се показа гола на корицата на старо списание

  • галя-
  • каризма-
  • старо списание-
  • гола

Бившата дуетна половинка на Миро сподели снимката в социалните мрежи

Галка от "Каризма" реши отново да напомни за себе си, след като през последните месеци не беше активна в социалните мрежи. Този път го направи с помощта на еротиката, която е доказано средство за лесна и бърза слава.

Бившата дуетна половинка на Миро сподели интересен еротичен кадър от златните времена, когато отношенията между тях бяха наред и трупаха фенове и слава, за които им завиждаха всички изпълнители, пише сайтът за клюки и светски новини show.blitz.bg.

Изпълнителката се показа доста разголена на корица на старо списание, с което напомни на почитателите си как е изглеждала тогава и как се е запуснала към днешна дата.

Миро по никакъв начин не е отбелязал спомена на Галка, на който и той присъства. Както знаем, именно той е поискал да се разпадне дуетът и всеки да продължи самостоятелно. Миро разви успешна музикална кариера, а Галка се покри в Лондон, след като тук ѝ наложиха запор, заради неплатени сметки и неизплатени кредити.

Върна се в България тази година, за да участва в "Като две капки вода", а нейни приятели издадоха, че имала желание да възобнови музикалната си кариера.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 24 гласа.

Свързани новини