Отидете към основна версия

14 392 32

Мария стяга трета сватба

  • мария-
  • поп фолк певица-
  • сватба-
  • нов любим-
  • трети брак

Новият приятел на поп фолк певицата също е заможен, каквито бяха и предишните ѝ двама съпрузи

Поп фолк певицата Мария изглежда, че отново е намерила любовта. В свое скорошно интервю тя заяви, че би минала под венчилото за трети път.

"Готова съм пак да съм булка. Пак бих се омъжила, но само за един мъж. Един-единствен, който е в моята глава", разкри Мария.

Причината Мария да не е избрала вече бялата рокля е, че все още не е получила така желаното предложение. Мъжът на мечтите ѝ не отвръщал на сигналите ѝ и не предприемал нищо към по-сериозната стъпка. Звездата признава, че ще чака, колкото се налага.

"Имала съм пет предложения за брак, аз самата съм предлагала само веднъж. Не знам как правя така, че да се влюбват в мене толкова. Бракът никога не ми е бил самоцел", коментира още певицата.

Близки до чалга дивата издават, че била готова отново да се види като булка, още повече, че новият ѝ приятел е също заможен, каквито бяха и досегашните ѝ. Твърди се, че бил заможен бизнесмен, който живее в Милано.

Зад гърба си поп фолк дивата има два неуспешни брака - с бизнесмена Димитър Андонов и след това с Християн Гущеров. Известно време живя като принцеса, но и от двата брака излезе гола и боса.

От повече от година изпълнителката, която наскоро взе решение да се оттегли от музикалната сцена, крие новия си любим. Мария намеква за него със загадъчни фотоси, но така и не признава публично как е името на господина, пленил сърцето ѝ. Него Мария хвана след смъртта на последния си спонсор - Ангел Свинаря, който изнендващо си отиде от този свят след инфаркт.

Клюките гласят, че новият на певицата е заможен бизнесмен и живее в Милано. "Имала съм пет предложения за брак, аз самата съм предлагала само веднъж. Не знам как правя така, че да се влюбват в мене толкова. Бракът никога не ми е бил самоцел", казва певицата.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 23 гласа.

Свързани новини