Отидете към основна версия

26 138 60

Модел с огромни гърди се оплака, че плаши добрите мъже

  • ивон бар-
  • моделка-
  • гърди-
  • силикон

Тя вярва, че нейните форми не ѝ позволяват да изгражда взаимоотношения

Германка, живееща в САЩ, която е претърпяла няколко операции за уголемяване на бюста, сега иска да го намали. Както съобщава Daily Star, цитиран от "Блиц", момичето твърди, че големите форми пречат на живота ѝ.

26-годишната Ивон Бар преди това е увеличила гърдите си от размер 1 на размер 9. По този начин тя се справяла с комплексите си: била е подигравана заради малките си гърди още от училище. Тя е похарчила 47 хиляди долара за операции. Четири пъти се е подлагала на уголемяване на гърдите, направила си е липосукция, повдигане на задника, поставила си е филъри и ботокс.

Сега обаче, Бар иска отново да намали гърдите си. Тя вярва, че нейните форми не ѝ позволяват да изгражда взаимоотношения.

„Мъжете се отнасят към мен като към забавление и не ме приемат сериозно. Имам чувството, че гърдите ми плашат добрите мъже “, оплаква се моделът. Тя е заявила, че за известно време е имала приятел футболист, но той е отказвал да излиза с нея, тъй като се стеснявал от нейните „фалшиви гърди“.

В допълнение, моделът страда от болки в гърба поради огромния обем на своята гръд. Понякога тя не може да стане от леглото цял ден. Ивон Бар събира пари за операцията чрез акаунта си в OnlyFans.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 32 гласа.

Свързани новини