Отидете към основна версия

33 765 30

Тодор от "Игри на волята" се изяви като истински Дон Жуан (СНИМКА)

  • тодор желязков-
  • игри на волята-
  • състезание-
  • джентълмен

Тодор Желязков показа какво е измайсторил за жена си по време на снимките на шоуто

Тодор Желязков от тв състезанието „Игри на волята”, известен в Бургас с прозвището Табуретката, се оказа истински Дон Жуан. За съжаление обаче продуцентите на риалити продукцията не показали тази негова страна, а напротив – в очите на зрителите пред малкия екран Табуретката бил показан като „лош човек” и „женомразец”, пише Флагман.

Именно, за да покаже, че тази представа е доста погрешна, бургазлията пусна кадър на сърце от дърво, което издълбал по време на престоя си в шоуто. Желязков цели да докаже, че има и романтична страна, въпреки мутренската визия и минало, които го преследват и създават погрешно впечатление у хората.

Ето какво написа той към творбата си:

„След като продукцията не пожела да ви покаже моята друга страна, че въобще не съм толкова лош и че не съм никакъв “женомразец”, а напротив - аз говорех страшно много за моята жена, за моите деца, колко много държа на тях и колко много ги обичам, как ми липсват… Това сърце го изработих последния път, когато бяхме в стопанството. Шкурках го, дялках го, дълбах го, исках да е перфектното сърце за моята Жена. И след като не излъчиха и пет секунди, от това което направих за женичката ми, решавам да ви го покажа аз".

Кадърът на Тодор е събрал над 3 хил. харесвания от негови фенове и почитатели на формата „Игри на волята”. С този жест бургазлията изразява обичта си към своята любима, за която е мислил през цялото време, докато са траели снимките на шоуто. Явно Табуретката може да бъде добър и грижовен мъж.

Тодор Желязков е добре позната личност в Бургас. Мнозина го помнят от славните времена на т. нар.”Банда на Рижите”. По онова време 33-годишният мъж се замеси в няколко скандала, но като цяло запази името си далеч по-чисто от това на останалите членове на групата. В последните години влиза в новинарските рубрики с успехите си в състезанията по бразилско жиу-жицу, където е един от най-добрите състезатели в страната.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 39 гласа.

Свързани новини