Отидете към основна версия

17 323 15

Матю Макконъхи заприлича на скелет

  • макконъхи-
  • анорекисик-
  • слабее-
  • филм-
  • кльощав-
  • актьор

Матю Макконъхи продължава да е изключително кльощав. Холивудският актьор, който се стопи с около 15 килограма, в петък бе забелязан на летището в Лос Анджелис още по-слаб и от преди. Няма го мускулестият и секси мъж, по който въздишаха милиони жени.

Той загуби част от теглото си, за да влезе напълно в образа на свой нов герой във филма "The Wolf of Wall Street", пише "Дейли Мейл".

Филмът е по действителен случай и разказва историята на диагностицираният с ХИВ/СПИН Рон Уудръф (Матю Макконъхи). Действието на сюжета се развива през 1986 година и проследява оставащите му 30 дни живот. 
Преди време Матю сподели в интервю за Лари Кинг: "Играя мъж, който е болен и има огромното желание да е здрав, но не е".

"За мен това е по-скоро психическо затормозяване, а не физическо. Ще свалям килограми докато не достигна теглото, което трябва да достигна. Хванал съм вече по този път и трябва да го направя, тъй като работата ми го изисква."

В момента актьорът прави кардио упражнения, пие много чай и яде ниско-въглехидратни храни с богато съдържание на протеини.

Макконъхи се ожени за бразилската манекенка Камила Алвес в началото на този юни. Попитана как възприема загубата на теглото, Камила отговаря, че обича тялото му независимо от това дали е слабо или с мускули.

В лентата "The Wolf of Wall Street" участват също Леонардо Ди Каприо, Джона Хил, Жан Дюжарден, Дженифър Гарнър и Джаред Лето. Филмът ще излезе през април 2013.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини