Отидете към основна версия

23 699 40

Ето ги победителките от конкурса "Мис Плеймейт 2020" (СНИМКИ)

  • конкурс-
  • плеймейт-
  • 2020-
  • победителки-
  • ева славова

Твърде е вероятно това да е и последното издание на конкурса в България

31-годишната Ева Славова от София е новата "Мис Плеймейт 2020". Тя танцува в нощни клубове от 10 години и смята, че разголеното женско тяло е вид изкуство. Блондинката има 9-годишна дъщеря.

Двете дами получиха чек за 20 000 лева, невероятна корона, чисто нов автомобил Maserati и още куп подаръци. Короната им бе връчена от миналогодишната победителка във формата - Михаела Тодорова.

Първа подгласничка на победителката стана и Playstar - направила най-силен дебют и навлязла най-бързо в полезрението на хората - Ани Грудева. Наградата ѝ връчи Жени Калканджиева.

Втора подгласничка и Playgirl, която бе обявена от носителката на титлата Мис България Габриела Василева, стана Биляна Иванова.

Твърде е вероятно това да е и последното издание на конкурса "Плеймейт" в България. Победителката беше определена от гласуване на журито и гласовете на хората. Журито включваше Мис Племейт 2019 Михаела Тодорова, шоумена и водещ Ники Кънчев, най-успешния ни модел Жени Калканджиева и други.

Финалният конкурс се проведе в три етапа, като във втория излизането на момичето беше съпроводено от музикални изпълнения на Миро, Хоумлес, Вики и Десо от Мастило, Анелия, Мария Илиева.

Водещи на събитието бяха Любен Дилов-син, главен редактор на Playboy България и красивата Александра Петканова.

Беше почетена и паметта на големия бохем Христо Сираков и един от основните организатори на конкурса дълги години. Сираков почина тази година.

Знаменитият формат „Playmate of the Year“ може и да бъде последен в историята на българския Плейбой. През април Playboy Inc., спря всички живи изяви, както и хартиените си издания в по-голямата част от света. Българският Playmate of the Year може да се окаже, че ще е последното издание изобщо на легендарния формат.

На конкурса беше анонсиран и новият сайта playstar.bg, на който ще бъде публикувана повече информация как ще продължи списанието.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 15 гласа.

Свързани новини