Отидете към основна версия

79 734 99

52-годишна журналистка лъсна гола - снимал я бивш любовник

  • журналистка-
  • гола-
  • бивш любовник

Мъжът сподели в Instagram кадър, който не всяка омъжена жена би се осмелила да направи

Предишно гадже на бившата главна редакторка на Hello! Светлана Бондарчук сподели в Instagram кадър, който не всяка омъжена жена би се осмелила да направи. Фотографът Сергей Табунов направи снимка, на която светската лъвица се появява без бельо, съобщава БЛИЦ.

Бондарчук позира, облегнала се на мивката и обърнала гръб към камерата. Обективът улавя дългите крака на блондинката, тънката талия и ефектната открита зона под кръста.

Фотографът отбеляза Светлана на снимката и остави подпис с многоцветни емотикони под формата на сърца.

Светлана не пренебрегна публикацията, изпращайки няколко емотикона на фотографа. Потребителите също не подминаха толкова откровена и провокативна фотосесия. Някои от потребителите се възхищаваха на смелостта и изящните форми на 52-годишния модел. Други обаче намериха снимката за вулгарна и симпатизираха на съпруга ѝ.

Светлана Бондарчук е модел, бивш главен редактор на Hello! В продължение на 25 години тя беше омъжена за режисьора Фьодор Бондарчук, но през 2016 г. двойката подаде молба за развод. През 2017 г. моделката започна връзка със собственика на галерията и фотографа Сергей Табунов. Скоро обаче светската лъвица се срещна с директора на дизайнерското студио Сергей Харченко, за когото се омъжи през август 2020 г.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 122 гласа.

Свързани новини