Отидете към основна версия

3 536 8

Ирина Шейк пленителна на корицата на руския Vogue (СНИМКИ)

  • ирина шейк-
  • воуг-
  • списание-
  • фотосесия

Концепцията на фотосесията за модната библия е изцяло в зелено

Снимка: Shutterstock

Ослепителната Ирина Шейк отново изгрява на корицата на модната библия, като този път манекенката е позирала за мартенското издание на руския Vogue. А визията ѝ, изцяло решена в зелен цвят, изненада последователите на звездата в социалната мрежа, пише life.dir.bg.

На корицата на модната библия Ирина е снимана в зелен костюм от две части - сако и пола, носи бял чорапогащник и зелени обувки. Косата на манекенката също е в зелено.

Явно целта на мартенското издание е да представи красотата и свежестта на природата, която се събужда за нов живот през предстоящите пролетни месеци. Някои от феновете на Ирина в коментарите си към публикацията, шеговито я сравняват с Жабока Кърмит, а други пък правят препратка към злата вещица от Запада - зелена злодейка от "Магьосника от Оз".

Снимките на Ирина за руския Vogue са едно своеобразно връщане на Шейк към корените ѝ. Тя е родена в Русия през 1986 г. Цялото ѝ име е Ирина Валериевна Шайхлисламова. Влиза в модната сфера, след като майка ѝ я записва в училище за модели. Когато печели конкурса "Мис Челябинск 2004 г.", се мести в Париж и стартира модната си кариера.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.

Свързани новини