Отидете към основна версия

9 100 13

Как се отслабва с дюнери? (ВИДЕО)

  • дюнер-
  • дюнери-
  • отслабване-
  • сами хоссни-
  • шериф хоссни

Братът на Сами Хоссни - Шериф, разказва как може да се отслабне с ядене на дюнери

Снимка: Shutterstock

Ако попитате който и да било диетолог дали можете да отслабнете, ядейки една от любимите бързи храни на много хора, и по-точно - дюнери, то въпросът ви навярно би предизвикал у него неподправен ужас. След което със сигурност би ви отговорил, че това е колкото абсурдно, толкова и невъзможно, а на всичкото отгоре и непрепоръчително, при условие че искате да се сдобиете с хубав силует.

Не на това мнение обаче е по-големият брат на бившия участник от "Фермата" Сами Хоссни - Шериф, поставил пред себе си интересно 40-дневно предизвикателство, с което мисли да развенчае мита, че човек не може да свали излишните килограми, консумирайки вредна храна. Нещо повече, за малко повече от месец менюто му ще включва единствено дюнери, доказвайки, че с правилната програма и тренировки, те могат да не бъдат враг на добрата фигура.

Преди седмица Шериф Хоссни стартира своя "Проект дюнер" в YouTube канала на "Ентусиасти", а към днешна дата, противно на всички очаквания, вече може да се похвали, че той вече дава резултати.

Повече можете да разберете от самия него от това интервю с life.dir.bg:

Да започнем с това, че имаш интересно и нетипично име. Как родителите ти са се спрели на него, да не би да има някакво значение?

- Да, всъщност името ми означава "благороден" и съм кръстен така, защото баща ми е от Кайро, Египет.

А това на брат ти означава ли нещо, или той е просто Сами?

- В неговия случай е само едно хубаво име, без скрит смисъл (смее се). Така че, да, той е просто Сами.

Отраснал си в България, нали?

- Точно така, роден съм в Стара Загора, където прекарах по-голямата част от живота си, но обстоятелствата се стекоха така, че вече съм в София. Иначе съм ходил в Египет и съм посещавал пирамидите... Казвам го, защото често ме питат за това (смее се). Поради тази причина реших да изпреваря въпроса ти, в случай, че и ти, подобно на много други хора, възнамеряваш да разбереш дали някога съм посещавал родината на баща ми.

Добре, тогава ще те попитам как премина детството ти, предвид нестандартното име, което носиш? Все пак понякога децата не са в състояние да разберат различното. В тази връзка как го приеха връстниците ти?

- Бих казал, че децата са способни съвсем несъзнателно да нагрубят някого с думите си, защото не осъзнават, че те са обидни. Разбира се, ситуацията с мен можеше да бъде далеч по-зле, ако бях кръстен с различно, но също толкова характерно за онези географски ширини име. Истината е, че шегите, които понасях, всъщност бяха забавни.

Можеш ли да дадеш някой пример?

- Ами, редовно ме питаха дали имам значка, къде ми е пистолетът и т.н. Някой от приятелите ми пък се майтапеха, че ще кръстят бъдещия си син Рейнджър... Общо-взето всички бяха в този дух. Но иначе мога да кажа, че името ми никога не ми е пречило в живота, напротив, тъкмо обратното. А и лесно се запомня.

Откакто участва в риалити предаването "Фермата", брат ти е познат в медийното пространство, всички знаем, че е лайф коуч, който също така помага на популярните имена в България да поддържат добра форма. Каква обаче е твоята професия?

- Като цяло съм се ориентирал към информационните технологии и програмирането. В момента се занимавам с тестване на софтуер, но може би в бъдеще ще започна и да създавам такъв.

Значи със Сами сте много различни, въпреки визуалните прилики помежду ви?

- Не бих казал, че е така. И двамата гледаме в бъдещето, давайки си сметка, че не след дълго всичко ще се прехвърли онлайн. Затова Сами се насочи към социалните мрежи, изявявайки се активно в тях, като в същото време се опитва да помогне на потребителите им със своите познания в областта на здравословния живот, докато аз се интересувам повече от създаването на самите платформи. Макар че, ако трябва да бъда напълно откровен, не е като да нямам желание и аз да привлека вниманието в тях към себе си, но брат ми има сериозна преднина, понеже стартира много по-рано от мен, а и е по-харизматичният от двама ни (смее се).

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини