Отидете към основна версия

7 006 66

Тръгна "Забраненото шоу на Рачков"

  • димитър рачков-
  • предаване-
  • забраненото шоу

Съзвездие от знаменитости стана част от първото предаване

Повелителят на шоуто Димитър Рачков се завърна в телевизионния ефир с най-новата продукция на NOVA ще се излъчва всяка неделя вечер от 20:00 часа.

Идеята на „Забраненото шоу на Рачков“ е да забавлява феновете всяка седмица с палитра от различни гости, разнообразни теми, скечове, музикални изпълнения и много изненади. На сцената водещият ще бъде акомпаниран от специален бенд с фронтмен - Рафи Бохосян, който е и музикален продуцент на шоуто.

Съзвездие от знаменитости стана част от първото предаване тази неделя, което бе посветено на житейския път на водещия.

До него застанаха някои от най-добрите български актьори, сред които Краси Радков, Любо Нейков и Мариус Куркински, а в първия скеч зрителите видяха и любимата Мария Сапунджиева. За първи път те се събраха на една телевизионна сцена като специални гости и близки приятели на Рачков.

„Забранените“ музикални дуети и изпълнения ще се превърнат в запазена марка на шоуто. Миналата вечер зрителите видяха Криско да изпълнява микс от „Мила кукло барби“ и „Мики Маус“, а Росица Кирилова зае неговото място с хитовете му „Базука“ и „Видимо доволни“.

Още един любим певец се появи на сцената и то навръх рождения си ден. AZIS отпразнува 43-ата си годишнина в шоуто, а като специална изненада се появи неговата майка.

Илиана Раева, Кубрат Пулев и Джулиана Гани внесоха настроение и провокация в първото издание на „Забраненото шоу на Рачков“.

В публиката зрителите видяха още познати лица от родния шоубизнес, пряко свързани с темата на първото предаване – Искра Ангелова, Кака Лара, Иво Казасов, Димо Падалски, проф. Кантарджиев и др. Продуценти на „Забраненото шоу на Рачков“ са братята Джуди и Маги Халваджиян и тяхната продуцентска къща „Глобал фрейм“, а главен сценарист е Иван Ангелов.

Всяка неделя от 20:00ч. „Забраненото шоу на Рачков“ ще показва на феновете определена тема, която ще обединява скечовете и гостите в предаването. Следващата седмица „Семейно положение“ ще бъде водеща линия в шоуто, а гости ще бъдат Тодор Славков, Благой Георгиев и Златка Райкова, дует „Ритон“, Софи Маринова, Любо Киров и др.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 25 гласа.

Свързани новини