Отидете към основна версия

10 338 24

Висш духовник хвана Меган в лъжа

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • лъжа-
  • опра-
  • интервю

Архиепископът твърди, че не е имало никаква "тайна" сватба

Снимка: БГНЕС/ EPA

„Тайната” сватба на принц Хари и Меган Маркъл не е била нищо повече от личен разговор с архиепископа на Кентърбъри, пише Епицентър.

Това заяви висш духовник, който разследва казаното от херцогинята. Маркъл заяви в интервю пред Опра, че двамата с Хари са сключили своя брак в тайна три дни преди пищната церемония, на която зрители от цял свят станаха свидетели.

„Меган е американка, тя не разбира. Не е имало никаква тайна сватба. Това е бил един най-обикновен личен разговор”, заяви духовникът. Той сподели, че след това изказване е получил много заявки за „лични церемонии”, които не е имало как да изпълни. Свещеникът твърди още, че изказването е породило голямо объркване и много двойки са искали обяснение от архиепископа.

„Това поставя нас, свещениците, в трудна позиция по отношение на това какво представлява сватбата за Англиканската църква. Трябва ли в тези времена на пандемия да отменим изискването за свидетели? Можем ли да правим частни сватби в задните дворове? Бракът стана ли просто един договор, подписан и с църквата”, пита духовникът.

Наскоро херцогинята на Съсекс отново бе обвинена в изопачаване на истината. Преди дни британското издание "Дейли мейл" опроверга думи на Меган, изречени в култовото интервю пред Опра Уинфри, че задграничният ѝ паспорт е бил "конфискуван".

Според медията Маркъл е направила поне 13 пътувания зад граница след като стана известна връзката ѝ с принц Хари - независимо от твърденията, че паспортът ѝ бил конфискуван, след като тя "влязла в семейството".

Херцогинята на Съсекс заяви пред Опра, че "предала" паспорта си и шофьорската си книжка, след като била "приета в семейството" през 2016 г.

В скандалното интервю Меган заяви: "Когато влязох в семейството, беше последният път, когато видях своя паспорт, шофьорската си книжка, ключовете - всичко ми беше иззето".

39-годишната Меган каза пред водещата, че не е виждала паспорта си до момента, когато двамата с Хари напуснаха двора и се преместиха в Калифорния, което пък изданието казва, че е лъжа.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 23 гласа.

Свързани новини