Отидете към основна версия

13 563 12

Кара Делевин: Мислих за самоубийство заради сексуалността си

  • кара делевин-
  • сексуалност-
  • модел-
  • актриса-
  • самоубийство

Тя имаше 2-годишна връзка с актрисата Ашли Бенсън

Снимка: shutterstock

Британската актриса и модел Кара Делевин била отвратена от сексуалността си, когато била по-млада.

Делевин имала силна депресия и суицидни мисли заради влечението към собствения си пол. Запис от разговора, в който красавицата разказва за преживяванията си, е публикуван на сайта The Goop Podcast.

Кара обяснява, че се смята за пансексуална – тоест, привличат я представители на всички полове, както и джендър хора. Пансексуалността предполага, че трябва да търсите своята половинка, изхождайки изключително от личните качества на човека, общите идеали и чувствата, които изпитвате при общуването с него.

По думите на 28-годишната звезда, в началото тя се срамувала, осъзнавайки своята ориентация. И въпреки че вече е приела себе си, Делевин понякога и до днес все още си мислела, че би искала да бъде хетеросексуална жена. „Не познавах гейове. Когато растях, не осъзнавах своята хомофобия. Самата идея за еднополова двойка предизвикваше отвращение у мен. Казвах си: Боже мой, та това е отвратително, никога не бих го правила“, споделя Кара.

Миналата година Делевин се раздели с американската актриса Ашли Бенсън. Слухове за техния любовен роман се появиха още през август 2018 г. Тогава в Мрежата бяха публикувани снимки, на които двете се прегръщат и целуват. Месеци по-късно те потвърдиха, че имат връзка.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 20 гласа.

Свързани новини