Отидете към основна версия

4 768 33

Наталия Кобилкина обучила над 60 000 жени за гейши

  • наталия кобилкина-
  • курс-
  • гейши-
  • обучила

"Има живот преди и живот след Гейши. Това е моята най-добра трансформираща и основополагаща програма.", твърди сексоложката

Оборотната сексоложка Наталия Кобилкина разкри върху какво се крепи нейния успех. По думи на Кобилкина, животът ѝ се е преобърнал, откакто е „гейша“.

„Често ми казвате: "Наталия, има толкова много обучения, които предлагаш, от къде да започна?". И преди 5 години и сега отговорът ми е един и същ: "Гейши".

Има живот преди и живот след Гейши. Това е моята най-добра трансформираща и основополагаща програма. Без значение от проблемите, които имате и искате да решите - любовна мъка или болка, щастливи отношения, развод, изневяра, безпаричие, личностно развитие, усъвършенстване, несигурност, сексуални проблеми, нещастие, несполуки, развитие на бизнес, зависимости, депресия, липса на брак, деца - зад всичко това се крие много по-дълбока причина и обяснение, за които не подозирате.

И всичко е вътре в нас, всичко идва от нас самите и решението е наше дали ще го променим или тихо и кротко ще прием "съдбата" си....“, написа в социалните мрежи тя.

Чаровната брюнетка твърди, че над 60 000 жени са преминали курса за гейши.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.

Свързани новини