Отидете към основна версия

12 849 50

Расистки скандал в "Капките" след невероятно превъплъщение на Рафи в Азис

  • рафи-
  • азис-
  • фънки-
  • скандал-
  • капките-
  • като две капки вода

Юлиан Вергов определи имитацията на Рафи като феноменална, а на Фънки очевидно му дойде в повече, защото отиде да пие вода

Невероятна имитация направи Рафи Бохосян в предаването „Като две капки вода”. Певецът се преобрази в Азис и изпълни съвършено песента му “Сен Тропе". Не само вокално, но и визуално Рафи наподобяваше краля на поп фолка и заслужено обра овациите на журито и на останалите изпълнители.

„Рафи, ти си един малък Азис! Просто няма какво да кажа, направи образа едно към едно”, похвали го Хилда. След което се обърна към истинския Азис и му сподели, че се радва, че вече изглежда така, както в момента.

Юлиан Вергов определи имитацията на Рафи като феноменална, а на Фънки очевидно му дойде в повече, защото отиде да пие вода.

"Отивам да пия вода, да си жабуря устата, за да не кажа нещо, което не трябва", заяви той и не се появи на сцената до следващото изпълнение, въпреки че беше включен да се възмущава на стила на парчето от пространството зад кулисите.

Явно видимото пренебрежение от страна на бизнесмена обаче обиди Азис. Преди да даде своите 5 точки на финалната права на шоуто обаче, той се обърна към Фънки тотално възмутен:

"Всички даваме много от себе си. На мен може би най-не ми се получават нещата. Това откровено расистко отношение на Фънки към образа ми, в случая имитиран от Рафи, е отвратително и просташко. Това нещо демотивира! Някой да стане, да напусне и да си тръгне, да е толкова погнусен, че не да може да го гледа. Адски е тъпо и неприятно за един артист, който толкова се е старал. Тъжно е! Това не беше смешно, беше гнусно!", изригна той.

В мига, в който Ковачев получи думата, реши да отвърне на Васко:

"Скъпи, Васко, първо - интелектуалният багаж, който нося, ми пречи да бъда простак. Второ, излязох, за да не кажа какво мисля за това нещо, което чух и видях. Все пак аз съм образован музикант", заяви той, но веднага бе апострофиран от Азис:

"А ние сме аматьори, така ли", запита той.

"Може да разбираш всичко, както пожелаеш", каза Фънки и започна да раздава оценки на участниците.

Самият Азис похвали Рафи. "Не съм предполагал, че някой може да направи този образ. Образът е правен в 4 държави, но Рафи е номер 1”, заяви Васко.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 19 гласа.

Свързани новини