Отидете към основна версия

4 693 22

Андреа: Сама съм, нямам нищо общо с Кубрат

  • андреа-
  • кубрат пулев-
  • поп фолк певица-
  • слухове

Около мача на Кобрата с Антъни Джошуа блондинката беше неотлъчно до бившата си изгора

Певицата разкри, че е сама и вече няма нищо общо с Кубрат Пулев. Андреа си позволи да отговори точно, кратко и ясно на въпроса дали е с Кобрата."Не, сама съм", отсече красноречиво певицата.

След месеци на спекулации, свързани с отношенията ѝ с боксьора, истината най-накрая излезе наяве. Любовта между Андреа и Кубрат вече е в историята заедно с плановете им за общо съжителство и деца. Макар певицата да продължава да мечтае за семейство, тя е стигнала до извода, че и това ще ѝ се случи, но с правилния за нея човек.

"Да, искам да имам дете! Разбира се, от подходящия човек, а не с някой, за когото думата семейство няма значение. За съжаление, има хора, които търсят просто жена като един вид сурогатство. Като че имат нужда просто да се размножават. Аз не съм живяла в такова семейство и съм възпитана по друг начин", споделя терзанията си Андреа.

В момента блондинката е сама и се наслаждава на свободата си. Освен че си направи чисто нов бюст в клиника в Истанбул, Андреа уголеми леко и устните си. Певицата, която съвсем скоро обеща да излезе и новата ѝ песен, обикаля екзотичните дестинации, като компания ѝ правят основно жени. Андреа планира и нов бизнес, като залага на онлайн продажби на нейни дрехи. Тя вече продава част от старите си рокли на цени от 75 до 325 евро. От снимките в профила ѝ става ясно, че повечето от дрехите са част от реквизит от клипове или са носени на различни официални събития. Продават се и тениски с нейния лик, които варират от 15 до 35 евро. В сайта се предлагат и кейсове за телефон със снимки на Андреа за 15 евро.

Певицата признава, че неведнъж е мислила да заживее в чужбина. Андреа отдавна успява да изгради международната си кариера, като покори върхове в Румъния и Албания. Самата тя обаче разкрива, че би живяла в меката на звездите Холивуд.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 7 гласа.

Свързани новини