Отидете към основна версия

15 168 37

Деси Цонева се показа мокра и с неподправена красота (СНИМКА)

  • деси цонева-
  • мокра-
  • красота

Напук на всички хейтъри

Деси Цонева напоследък е подложена на ожесточен хейт и всяка нейна снимка е посрещната в мрежата с негативни и крайно обидни квалификации. Нападат я, че е заприличала на фолкпевица и прекалява с обработката на снимките, които качва в социалните мрежи.

Напук на всички хейтъри, Деси реши да се покаже в натурален вид - с мокра коса и със съвсем лек грим. И всички видяха как изглежда.

Чаровната и усмихната щерка на Митко Цонев отдавна е показала, че е над нещата и хорското мнение не я засяга. Все пак реши да обърне внимание на любопитните и завистливи хора, като им покаже една своя снимка, на която е без грим и не е ползвала никакви програми за обработка.

Изненаданите не бяха никак малко. Оказа се, че Деси няма никаква промяна и изглежда зашеметяващо. А кифленските пози и муцунки, които понякога прави, вероятно са за самоирония.

"Без FaceApp, без екстеншъни, само по лек грим и мокра коса ... Не, че имам против, ама трябва и реалността да се показва", пише под снимката си Деси Цонева, която от скоро има собствен кулинарен канал в Youtube, който е кръстила "Приключенията на Деси Цонева" и показва различни вкусотии, които е научила от пътешествията си по света, пише show.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 15 гласа.

Свързани новини