Отидете към основна версия

19 040 16

Любимата Цвети на Криско на 31 г. (СНИМКА)

  • цвети петрова-
  • цветелина петрова-
  • криско-
  • жена-
  • рожден ден-
  • повод

Бившата стюардеса си направи житейска равносметка за рождения ден

Любимата жена на рапъра Криско и майка на двете му деца - Цвети Петрова навърши 31 години. На личния си празник тя публикува интересен пост в мрежата, с който си направи житейска равносметка.

Към публикацията си красивата брюнетка добави и снимка, направена в самолет от дните ѝ като стюардеса, която рожденичката описва като спомен, от преди да влезе в най-трудната си роля - тази на майка.

Ето какво написа Цвети Петрова в мрежата за специалния си ден:

"За тези навършени 31 години смея да кажа, че най-накрая спрях да се бунтувам( все пак съм Овен и освен с рогата напред, друго не знаех) . Приемам нещата такива, каквито са и така определено боли по-малко. Спрях да очаквам. Вече изисквам само и единствено от себе си, защото аз съм причината и решението! Компромиси не правя, те се натякват след време... Ахх колко съм мъдра! Силни думи от слаби характери ( както казва един прЕател) А тази снимка е спомен, от преди да вляза в най-трудната си роля - на майка."

Припомняме, че Криско и Цвети станаха горди родители на момченце, което се появи на бял свят на 7-ми март. Бебето носи името Даниел. Първото дете на рап изпълнителят е момиче, казва се Амая и се роди през септември 2019-а, припомня trafficnews.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.

Свързани новини