Отидете към основна версия

2 755 27

Андреа пише книга

  • книга-
  • писателки-
  • андреа-
  • поп фолк-
  • певица

Певицата става автор

Поп фолк фурията Андреа влиза в напълно ново амплоа. Изпълнителката е решила, че ще си вземе кратка почивка от музиката, като вместо това ще се посвети на писането на книга, пише novini.bg.

Творбата ѝ ще бъде повлияна от собствената ѝ история. Въпреки това то няма да се фокусира върху кариерата ѝ в лекия жанр, пробива ѝ в чужбина или върховете и спадовете във връзката ѝ с Кубрат Пулев. Вместо това книгата ѝ ще се фокусира върху нейните прадеди.

„Надявам се, да Ви е интересно и да ми дадете насока как си представяте да бъде книгата ми. Младите трябва да се интересуват от рода си и да не забравят от къде идват. Защото много често това определя накъде са тръгнали“, споделя певицата.

В социалните мрежи тя вече започна да изгражда родословното си дърво. Така, тя представи пред последователите си своя прадядо Георги, който по думите ѝ стои зад внасянето на първия акордеон в страната.

„Запознал се е с прабаба ми в театър “Ренесанс”. По онова време е пял в хора там, по-късно започва да членува в партия “БЗНС”, “Звено”, които са били срещу Царя и попада в затвора. След това започва да се занимава активно с бизнес. Да не забравяме, че е добър художник, изключително интересен човек с голям характер - все пак е бил зодия овен.”, отбелязва още блондинката.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.

Свързани новини