Отидете към основна версия

14 903 30

Политик опипа асистентката си по време на онлайн заседание (ВИДЕО)

  • политик-
  • секс-
  • скандал-
  • асистентка-
  • опипа-
  • азербайджан-
  • мирелемовун

Хюсейнбала Мирелемовун първо каза, че видеото е чиста лъжа или монтаж, а след това промени мнението си и заяви през деня, че просто се шегувал

Снимкa: Shutterstock

Скандал разтърси Азербайджан - политикът Хусейнабала Мирелемовун бе заснет на видео по време на онлайн заседание как той се отпуска, обръща се към асистенката си в офиса, поглежда я в задните части и след това започва да я опипва.

Видеото, което шокира Азербайджан, е още по-лошо поради факта, че момичето е приятелка на жена му и тя е тази, която я е наела. На видеото се вижда как жената се усмихва на Хусейнбала след инцидента, а след това се обръща към лаптопа, тогава стига до заключението, че всичко се вижда, и с гримаса на лицето се изнася извън кадъра.



Виждайки какво се е случило и какъв отзвук е предизвикало в социалните мрежи, Хюсейнбала първо каза, че видеото е чиста лъжа или монтаж, а след това промени мнението си и заяви през деня, че просто се шегувал и, че не е луд по изневери на съпругата си с нейната приятелка, особено пред камерите.

Хусейнбала се присъедини към управляващата партия "Нов Азербайджан" през 1992 г. и е председател на партията в окръг Катай от 2008 г., пише Press Azerbaycan, цитирана от БЛИЦ.

Няколко пъти е избиран в Народното събрание, а на последния конгрес е включен в Съвета на ветераните. С това той отдавна е известен на хората, но не и като сексуален хищник.

Управляващата партия обяви, че този скандал ще бъде обсъден на следващото заседание и вероятно ще го свалят от всички позиции в партията.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 20 гласа.

Свързани новини