Отидете към основна версия

8 446 15

53-г. изкусителка от "Спасители на плажа" изуми с тялото си в оскъден бански (СНИМКИ)

  • спасители на плажа-
  • бански-
  • блондинка-
  • форма-
  • тяло-
  • актриса

Никой не би дал на актрисата и модел повече от 25 години

Снимки: Shutterstock

Освен незабравимата Памела Андерсън, в "Спасители на плажа" имаше още една блондинка, която е трудно да остане незабелязана. Американската актриса и модел Дона Д'Ерико изигра ролята на едрогърдата красавица Дона Марко и изглежда, че не е загубила своята привлекателност през годините, пише Блиц.

Дона Д'Ерико е решила да напомни на последователите си в Instagram, че 53-те ѝ години са просто едно число за нея. Блондинката публикува фотографии, на които позира по бански на фона на зеленина, държейки чадър в ръцете си, информира "Дейли Мейл".

Гъстите разкошни къдрици, перфектната кожа, огромни сини очи и пищните форми - ако не знаете на колко години е Д'Ерико, трудно да си помислите, че е на подобна възраст. А феновете, хипнотизирани от кадрите, нямаше как да не засипят любимката си с комплименти.


Днес бившият ѝ съпруг може дълбоко да съжалява за раздялата. През 1996 г. тя се омъжва за вокалиста на американската глем метъл група Mötley Crüe Ники Сикс. Памела Андерсън, която по това време е омъжена за неговия колега от групата Томи Лий, запознава двойката.

През 2006 г. обаче връзката на Дона с рокера се разпада. Както е разказала актрисата, причината се корени в изневерите на Ники Сикс.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 10 гласа.

Свързани новини