Отидете към основна версия

10 164 57

Как да го целувате така, че да моли за още

  • целувате-
  • целувки-
  • секс

Целуването не е само с устни

Снимкa: Shutterstock

Вижте как да целувате мъжа така, че да не иска да се откъсне от прегръдката ви според trafficnews.bg:

Гризкайте го

На много хора им е особено сладострастно, когато партньорът им леко гризка устните им. Все едно обещава, че ако не слушате, ще ви изяде. Отвърнете му със същото, започвайки с долната устна, защото нейната плътност е по-благодатна за тази малко „насилствена“ ласка. Захапете и леко подръпнете със зъбите си. Ако сте настроени по-хищно, може да се пренесете малко по-надолу – върху врата му. Помнете, че тук целта е да доставите наслада, а не болка.

Засмуквайте

Мъжете в по-голямата си част са собственици на доста чувствителни уши. А това не бива да се пренебрегва. Започнете с пеперудени целувки в долната част на ушната му мида, които постепенно превърнете в елегантно засмукване, докато не преминете в премерено лизане. Ако усетите, че му харесва, накрая леко захапете ушенцето му. Внимавайте обаче с езика, не всеки обича да му пълнят Евстахиевата тръба със слюнка.

Използвайте ръцете

Целуването не е само с устни. Ръцете също знаят как се целува. Повечето хора, когато се целуват дълго, обвиват кръста на партньора си с ръце. Е, понякога и с крака. Други пък слагат ръцете си на раменете, а трети си избират врата и главата. Когато се целувате, не оставяйте ръцете статични. Вкарайте и тях в екшъна. Подръпвайте косата му, ако има такава, разбира се. Притегляйте го по-близо до вас. Може внимателно да масажирате скалпа му, докато се опитвате да покажете цялата си любов чрез устните.

Целувайте го навсякъде

Ако целувате само една част от тялото дълго време, нищо чудно не само на нея да ѝ дотегне, но и на този, който я притежава. Най-вероятно, ако вратът можеше да бяга, щеше да хукне през глава в различна посока от тази на целувката. Целувайте го навсякъде, започвайки с леки пърхания на устните, преминете на ефирните засмуквания, на убедителните захапвания и накрая извикайте езика на помощ. Вкарайте в действие и накъсано дишане с по-силна струя, която върши чудесна работа върху по-чувствителните зони от мъжкото тяло. Не подминавайте и дупето му, защото то е благодатно не само за целуване, но и за хапане и за близкане.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 26 гласа.

Свързани новини