Отидете към основна версия

10 499 20

Дженифър Лопес с гърди на показ на важно събитие (СНИМКА)

  • дженифър лопес-
  • гърди-
  • концерт

Певицата се появи на събитието в снежнобял гащеризон с деколте до пъпа

Снимкa: Shutterstock

Дженифър Лопес безспорно е сред най-красивите жени в световен мащаб. Талантливата и гласовита певица и актриса не спира да изумява феновете си с визия. Въпреки сериозната лична драма, през която изпълнителката мина наскоро, я продължава да изглежда ослепително. Jenata.blitz.bg припомня, че Джей Ло се раздели с любимия си Алекс Родригес, въпреки двата им опита да сключат брак.

В момента изпълнителката е свободна и направо сияе. Дали по този повод или с друг умисъл, тя реши да покаже много плът и лъсна в изключително палав тоалет.

Едно от важните събития, което се състоя през изминалия уикенд в САЩ (но ще бъде излъчено на 8 май) бе концертът в подкрепа на страни, които нямат достъп до ваксини срещу коронавируса. Събитието мина под следния лозунг - Vax Live: The Concert to Reunite the World.

Дженифър Лопес взе участие и бе една от най-дейните във връзка с инициативата.

Певицата се появи на събитието в снежнобял гащеризон, който нагоре бе обсипан със сребърни камъни. Под тях се подаваше голата ѝ кожа, но това определено не бе черешката на тортата във визията ѝ. Определено горната част на гащеризона на Джей Ло може да се конкурира с легендарната гола рокля на Versace от МТВ наградите. Деколтето на певицата стигаше буквално до пъпа, а гърдите ѝ преливаха от него.

С нея на наградите като придружител бе актьорът и режисьор Бен Афлек, който уж утешава изпълнителката след раздялата ѝ, но както отбелязват таблоидите в САЩ, той е съмнително често около нея - в къщата ѝ, с колата ѝ, общо взето навсякъде.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.

Свързани новини